Utbildningsmässa i Norrköping

Strax efter klockan tio var bilen packad och vi begav oss, förhoppningsfulla och glada, mot Norrköping. Laguppställningen från KY Musik & Event var Lars Persson, utbildningsledare, Andreas Jakobsson, studerande precis som Matilda Olofsson, som väntade på plats i Norrköping. Med i bilen fanns även Hasse och Jan-Åke från KY Elteknik.


Väl på plats riggade vi upp vår monter, minglade lite med de andra utställarna och väntade sedan spänt på våra första "gäster". Montern var under dagen välbesökt och det var väldigt kul att många stannade och pratade ganska länge. Fick mycket frågor och det var väldigt många som var intresserade av vad vi gör på utbildningen. Vi körde lite frågesport med det fin fina priset, två MITTWOCH-biljetter.


image2
Lasse Persson, utbildningsledare, kollar så montern ser fin ut.

Träffade några riktigt intressanta personer som jag verkligen hoppas dyker upp på intervjudagen eller varför inte redan på "Öppet Hus". Som alltid är det viktigt att vårda och utöka sitt personliga nätverk. Jag lyckades knyta en intressant DJ till mitt och det är alltid bra.



Montern uppifrån och vårt fina bord.

Detta var en riktigt kul dag, samtidigt som det är nyttigt för oss som elever på KY Musik& Event att komma ut och knyta kontakter, träffa människor och marknadsföra utbildningen.


/Andreas KYM07


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0