KOM/DOK igång

Dagens första Kom/Dok lektion har gått av stapeln och det känndes helt underbart!

Först och främst att lektionerna äntligen dragit igång efter 1 veckas introduktioner. Sen att dessa två lärare som är helt otroliga i detta ämne och ska guida oss in i den vida kommunikationsvärlden.

 

Vi fick idag veta att den första terminen ska handla om "jag", man ska få lära känna sig själv bättre, leta på lite andra ställen efter svaren man söker. Jag ser fram emot att få ha den här kursen pågående i 2 år.

 

Puss Jenny Kym07


Första studenten som bloggar; Daniel Eriksson

Jag tänkte bli klassens första bloggare, så susandes fram mellan staket och träd sitter jag på morgontåget från Stockholm med frukost i magen och plockar fram min laptop. Och visst tusan känns det här bra, att vi nu idag ska påbörja den första kursen som är Dokumentation/Presentation.

 

Efter att under 5 dagar haft en liten mjukstart där vi lärt känna varanndra inom klassen, samt fått en massa information och peppning inför de närmsta 2 åren. Jag känner mig i alla fall väldigt peppad, och det verkar som resten av klassen känner likadant.  "Om inte, är det inte för sent att hoppa av till förmån för någon annan som väldigt gärna vill ha din plats." som Lasse Sahlin säger.

 

Och det förstår jag, det är tuffa krav som ställs på oss elever. Men det är, efter att ha hört och läst alla klasskamraters presentation, ömsesidigt.

Det roligaste är alla tankar och idéer som redan nu börjar spinna och ta fart, när jag inser hur mycket jag kommer kunna lära mig. Målarduken är redan uppspänd på en ram. Det är nu jag kommer få fler färger att måla med. Och tavlan hoppas jag blir riktigt schyst!

 

Tack för mig.

 

 

Signerat Daniel Eriksson


FÖRSTA VECKAN PÅ RIKTIGT

Idag har klassen sin första lektion på riktigt och det är KOM/DOK som står på schemat. Det är en förkortning av KOMMUNIKATION/DOKUMENTATION och leds av Anna Laurin och Lisa Nilsson (se mer info under "Lärare" på hemsidan) 

Håll utkik efter studentkommentar!

NU ÄR VI IGÅNG!

Igår välkomnades 27 nya studenter till KY Musik & Event på Kunskapens Hus i Nyköping. De är 28 i klassen men en av tjejerna kommer först på måndag.

Det var jättekul för oss i utbildningsledningen att äntligen få ta emot dem, och vi hade en mjukstart på 2 timmer under eftermiddagen.

Denna veckan är det introduktion, och idag kommer flera representanter från Nyköpings Kommun och berättar hur vi kan/kommer samarbeta fram över.
Håll utkik efter rapporter här!


NU ÄR DET NÄRA!

Det är inte ens 2 dagar kvar till 
Emma      
Marie
Anna
Josefin
Michaela
Jenny
Maria
Sofia
Irini
Rebecka
Viktoria
Daniel
Katja
Hanna
Andreas
Sara
Cornelia
Linnea
Karin 
Åsa
Matilda
Maria
Mia
David
Carl
Mattias
Virginia
Magnus

börjar sina två år här på skolan. Vi ser jättemycket fram emot det!
Håll utkik, snart kommer det upp bilder på var och en här på hemsidan. 

Välkommen till KYM07s blogg!

Här hittar du uppdaterad information om vad som händer på KY Musik & Event-utbildningen och specifikt i klass KYM07 som är avgångsklassen. 



RSS 2.0