Förberedelser & Action

Dags för en liten update om vad som händer i klassen. Det var ett tag sedan jag skrev sist, och det visar att KY Musik & Eventarrangörskap ger eleverna stora möjlighet att fylla sin kalender, om de så önskar.  Idag har vi haft halvklasslektion i praktisk ljud & ljus-kunskap på Teatern med Lasse Persson, efter gårdagens komprimerade teoridag, och nu pågår biljettförsäljning, flyersutdelning & affischuppsättning för fullt.

Vi står nämligen just nu inför ett mycket spännande arrangemang, nämligen Mittwoch 12, som går av stapeln imorgon. Det kommer att osa Pop över hela kvällen, med Lasse Lindh och Elin Landelius, t-shirt-utställning med fotografier från det förra Mittwoch, bildspel över den svenska pop-historien med mera. Nu är det även smygpremiär för Mittwoch Stand-Up!


Klassen har massor av uppgifter, och ansvarsposterna för nästa Mittwoch redan är tillsatta. Utöver klubb Mittwoch pågår en mängd spännande skarpa projekt, bland annat "Sällsynta Dagen", "Kul Regn" och "Den Nya Kåren". Det vimmlar av idéer, så det kommer att bli spännande att se vad som händer i fortsättningen.


RSS 2.0